Малки великани 2023: УСПЕШЕН СТАРТ В ПЛОВДИВ

14 отбора по мини-волейбол от 5 – 6 клас от Пловдив и областта влязоха в надпревара за Купата на „Булстрад 2023“.

Националната верига по детски волейбол „Малки великани“ за Купата на „Булстрад 2023“ стартира успешно в историческия град Пловдив. От двете страни на мрежата застанаха над 140 ученици от: с. Житница, с. Красново, гр. Раковски, с. Чешнегирово, гр. Сопот, с. Тополово и гр. Пловдив.

Турнирът по мини-волейбол се състоя в спортна зала „Строител“, където бе и празничното откриване на сезон 2023 г. Всички записали се четиринадесет отбора премериха сили и споделиха положителни емоции. Всеки от тях даде всичко от себе си за шанс за класиране на финала в гр. Разлог на 1 – 3 декември т.г.

Победител в тази зона е отборът на ОУ „Отец Паисий“, с.Тополово,

гр. Пловдив.

Отборът-победител в „Малки великани“ ще има правото да се бори и да завоюва Купата на „Булстрад 2023“, както и специалната голяма награда – участие в спортен лагер.

Отборите получиха топки и индивидуални награди за всички участници. За всички деца и зрители са предвидени много изненади и допълнителни поощрителни награди.

Веригата турнири „Малки великани“ с технически организатор Агенция „Реал-Спорт“ е част от календара на Сдружение „Левски-Спорт за всички“.

Официална страница: Булстрад – Малки Великани (malkivelikani.bg)

Официална FACEBOOK страница: @malkivelikani

Класиране:

error

Абонирайте се за да получавате актуалните новини за Сдружение "Левски-Спорт за всички" навреме!