166 СУ: Ина Ананиева беше удостоена с пластика (СОВА) и грамота за принос към столичното образование

Ина Ананиева беше удостоена с пластика (СОВА) и грамота за принос към столичното образование.

Ина Тошева (Ананиева) е учител по спортна подготовка в 166 Спортно училище „Васил Левски“, През 2022 година проведе обучение за насърчаване на здравословният начин на живот на подрастващите по проект APPLE – “Approaching to a Sport&Health Lifestyle”, съфинансиран от програма Еразъм+ Спорт на Европейската комисия, е разработен от италианският S.S. Lazio Atletica Leggera в партньорство със сдружение „ЛЕВСКИ – Спорт за всички“, „Цървена звезда“ /Сърбия/, European Platform for Sport Innovation /Белгия/, „Aalborg“ /Дания/, „HAŠK Mladost“ /Хърватия/, Polisportiva Pontevecchio /Италия/, Feyenoord Rotterdam /Холандия/, Olympiacos SFP /Гърция/ .

С приключването на учебните занятия за учебната 2021/2022 година със заповед № РД 01-560/30.06.2022 г. началникът на Регионално управление на образованието – София-град удостои директори и учители от столичната образователна система за високи постижения в предучилищното и училищното образование и за образцово изпълнение на професионалните им задължения. С грамота за ефективно социално партньорство и принос към столичното образование бяха отличени и съмишленици в изпълнение на общата ни мисия.

Церемонията се състоя на 30 юни 2022 г. в Сити Марк Арт център.
Гости на събитието бяха заместник-министърът на образованието и науката Мария Гайдарова, заместник-кметът на Столична Мирослав Боршош, д-р Анелия Андреева, – директор на Националния инспекторат по образованието, директори на дирекции от министерство на образованието и науката, от дирекция „Образование“ на Столична община, социални партньори. Поздравителен адрес и цветя изпратиха председателят на Синдиката на българските учители – д.ик.н. Янка Такева, д-р Юлиян Петров – председател на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“, директори на училища и детски градини.

Информация и снимки: 166 Спортно училище „Васил Левски“

error

Абонирайте се за да получавате актуалните новини за Сдружение "Левски-Спорт за всички" навреме!