APPLE: Клуба по борба на „Левски“ се включи активно в обучението за здравословен начин на живот

Клуба по борба на „Левски“ се включи активно в обучението за здравословен начин на живот на подрастващите по програма APPLE.

Децата се обучават да се хранят правилно, да почиват и спазват режим от треньорът Светослав Миленков, от Спортен клуб по борба „Левски“  подкрепен от председателят на сдружение „Левски-Спорт за всички“ Люсиен Велчев, Ванина Миланова, координатор на програмата за България, генерален секретар на Сдружението и президент на Асамблеята на Европейска асоциация на многоспортовите клубове, Тони Михайлова, член на управителният съвет на „Левски-Спорт за всички“ и Иво Велчев, Спортна асоциация на МВР.

Програмата е част от проект APPLE – “Approaching to a Sport&Health Lifestyle”, съфинансиран от програма Еразъм+ Спорт на Европейската комисия, разработен от италианският S.S. Lazio Atletica Leggera в партньорство със сдружение “ЛЕВСКИ – Спорт за всички”, “Цървена звезда” /Сърбия/, European Platform for Sport Innovation /Белгия/, “Aalborg” /Дания/, “HAŠK Mladost” /Хърватия/, Polisportiva Pontevecchio /Италия/, Feyenoord Rotterdam /Холандия/, Olympiacos SFP /Гърция/.

Официална страница на проект „APPLE“ <тук>

Учебни материали „Библиотека – Левски-Спорт за всички“, категория „Здравословен начин на живот“ <тук>

Видео клипове от проект „APPLE“ <тук>

error

Абонирайте се за да получавате актуалните новини за Сдружение "Левски-Спорт за всички" навреме!