FAITH: Ференцварош домакинства финалната среща по проекта

На 17 и 18 декември 2021 г., в Будапеща, Ференцварош бяха домакин на третата координаторска среща, по проект „FAITH“ „Футбол за активно стареене, включване и здрави заедно“, съфинансиран от програма Еразъм на Европейската комисия.

Програмата в първият ден стартира с обиколка на многоспортовата база на домакините, запознаване с тяхната система на управление и стопанисване.

Във втората част на деня се проведе и работното заседание на координаторите. Партньорите направиха анализ на свършено по проекта и се запознаха с отчета на Иво Велчев, чиято експертна подкрепа бе от ключово значение за успешно реализиране на FAITH. Екипът на домакините беше подготвил доклад за въздействие на проекта, представен от Балинт Мате, координатор за Унгария. Председателят на сдружение „Левски-Спорт за всички“, Люсиен Велчев презентира резултатите от проекта в България. Ръководителят на проекта Ванина Миланова представи работна версия на наръчник за организация на „ходещ футбол“ тренировки и турнири.

Приятна изненада за всички участници беше откритата тренировка организирана от домакините. Енергията и ентусиазма на участниците зареди всички с положителни емоции.

На вторият ден екипът на Ференцварош организира поредна приятна изненада за всички, посещение на официалният футболен стадион на клуба „Групама арена“ по време на официален мач.

error

Абонирайте се за да получавате актуалните новини за Сдружение "Левски-Спорт за всички" навреме!